kl. 17.00: 10g bcaa, 20g malto, 5g kreatin + 400mg koffein.
- Styrketräning!
kl. 18.45: 10g bcaa & 20g malto.
kl. 19.40: "Minipizza" på Pitabröd, Pulled Pork & hårdost med kall "chilibea", "vitlöksbea" & haricots verts.
kl. 21.15: Kanel- & vaniljdavos med "kalorifri" blåbärskräm toppat med frysta bär. Granatäpplekvarg med bärmix, riskakor med färsk- & hårdost + 5g Omega-3 & 2500 IE Vitamin-D3.
5g Crea FX (kreatinmonohydrat)
20g Xpand FX (BCAA)
40g Carbo FX (malto)
110g Pitabröd, hembakt
290g Pulled Pork, SBR #2
40g Ost hårdost fett 17%
300g Kvarg, färskost 0,3%
350g Haricots verts, frysta (ICA Basic)
100g Rågflingor (AXAs)
500g Mild Lättyoghurt 0,5%
16g Riskakor, osaltade (Friggs)
20g Cream Cheese 9% (ICAs)
20g Ost hårdost fett 17%
250g Kvarg, färskost 0,3%
150g Bärmix, fryst (ICA Basic)
10g Psyllium, Finax
5g Omega-3, kapslar
1g Vitamin D-3, kapslar
1g Zink m. C-vitamin, tablett
2g Magnesium, tablett
Totalt:
2464 kcal
201g protein
260g kolhydrater
58g fett
Kommentar:
Blev förvånsvärt mätt på middagen så valde att skjuta lite på "frukostbrickan", så att jag inte hade ätit sen kl 17.30 igår gjorde alltså inte att jag blev mer hungrig idag...
Ett stort tack går till min käre syster som för någon vecka sen skickade ett recept på pizza gjord på pitabröd via twitter! För haft detta i bakhuvudet sen dess och knäckte då idén att kombinera det med pulled pork, vilket var minst sagt en lyckad fusion av två saker jag redan hade i frysen!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar