måndag 25 februari 2013

Dagens kost


kl. 16.40: 4 riskakor, 22g honung, 10g bcaa, 5g kreatin + 600mg koffein

Under passet: 50g malto

kl. 18.45: 10g bcaa + 20g malto


kl. 19.40: Rotfruktsgratäng m. kassler, broccoli + Syrrans morotsbröd med färkost & rökt skinka + 3g Omega-3 & 2500 IU Vitamin-D3.



kl. 20.30: Chokladvariant på min ugnspannkaka, vanlij- & jordgubbskvarg och tinad bärmix + ett grönt äpple!

Totalt:
3279 kcal
180g protein
444g kolhydrater
78g fett

Kommentar:
Ätfönstret blev mellan 16.40 och 20.40 för att vara exakt = perfekt!

Kan meddela att rotfruktsgratängenn jag gjorde i lördags smakade ännu bättre idag jämfört med då och ungspannkaka blev rentav av episkt god så ren och skär (ursäkta språket) mouthorgasm ikväll!

4 kommentarer:

  1. Ser riktigt gott ut!

    Måste fråga. Hur gör du din vanlij- & jordgubbskvarg? Är det kvarg + fun light jordgubb + vanlijarom eller hur får du till vanlijsmaken?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar!

      Du gissade faktiskt helt rätt, överdoserade dock vaniljaromet något så gör inte som jag och häll från flaskan (kör med dr oetker) om du nu är ny med dessa gudagåvor!

      Radera
    2. Okej, haha.

      Jodå jag är rätt ny med sånt, så hur mycket är "lagom" till 500g kvarg ungefär? 1 kork?

      Radera
    3. Låter som en ganska rimlig utgångspunkt, jag hade nog minst det dubbla men blev inte för den delen äckligt men smakade MKT vanilj :P

      Radera