torsdag 14 mars 2013

Dagens kost


kl. 17.00: 1L lättyoghurt med lite färglada smaksättningar + 5g kreatin.


kl. 19.30: Min enkla ungspannaka med jordgubbar + 3g omega-3 & 2500 IE Vitamin-D3.


kl. 20.15: Rågflingegröt smaksatt med jordnötsmör & mandelarom + ägg toppat med blåbär- & jordgubbskvarg.

Totalt:
2680 kcal
176 g protein
297 g kolhydrater
79 g fett

Kommentar:
Ätfönster blev mellan kl. 17.00 och 20.45.

Inget att klaga på, mer än att det blir ganska lite mat när man väljer att ta 1/3 av kolhydraterna från vitt mjöl och resten från havregryn & rågflingor!

Pga att det blev en köttfri middag, så fanns det heller ingen sås att hämta fettet ifrån så idag blev det ägg och jordnötsmör som fettkällor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar