tisdag 5 mars 2013

Dagens kost


kl. 16.20: 4 riskakor, 20g nöt-creme, 10g bcaa, 5g kreatin + 600mg koffein

Under passet: 50g malto

kl. 18.20: 10g bcaa + 20g malto


kl. 19.30: 2 matlådor Pastagratäng med kassler och lite ketchup + 3g Omega-3 & 2500 IU Vitamin-D3!


kl. 20.45: Mannagrynspudding med hackat äpple och keso.

Totalt:
3168 kcal
185g protein
415g kolhydrater
75g fett

Kommentar:
Ätfönstret blev mellan 16.20 och 21.00!

Inte mycket att klaga på mer än att jag för 3:e gången gjorde en regelrätt fail på tillagningen av min sk mannagrynspudding. Att det ska vara så svårt? Antar det är risken man tar när den är gjord på 1,2L mjölk för blir inte alls som planerat till konsistens med livsfarligt god så bara fortsätta kämpa med det estetiska!

Ni som är observanta ser att jag bytt "pålägg" på mina riskakor och det var en trevlig variation men nöt-creme på burk smakar inte ens i närheten så gott som det gör när man dom dör lösviktsgodis-påsarna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar