söndag 30 september 2012

Kroppsmått

Lite då och då, så brukar jag mäta mina lemmar för att se vart jag är på väg kontra vikt- och styrketrender. En sådan dag blev det igår och senaste bokförda datum innan dess var tydligen drygt 3 veckor tidigare.


inom () är jämfört med 2012-09-07

Bröst: 104 cm (+- 0 cm)
Höfter: 96 cm (- 3 cm)
Lår: 60 cm (+- 0 cm)
Midja: 84 cm (+- 0 cm)
Rumpa: 101 cm (+ 2 cm)
Underarm: 31 cm (- 1 cm)
Vad: 41 cm (+- 0 cm)
Överarm: 37 cm (+- 0 cm)
Vikt: 86,7 kg (-0,8 kg)

Kommentar:
Kan omöjligt ha ökat 2cm runt rumpan, så måste mätt helt åt helvete förra gången. Men annars vettigt att jag tappat mycket runt "kärlekshantagen" för min bilderserie jag har visar detta klart och tydligt!

Något som däremot är mycket intressant, är att jämföra med när jag i våras avslutade min deff på mer eller mindre exakt samma vikt som vid senaste mättillfället!

Skillnad 2012-09-29 vs 2012-05-21

Bröst: + 1 cm
Höfter: + 0,5 cm
Lår: +- 0 cm
Midja: - 2,5 cm
Rumpa: - 2 cm
Underarm: + 0,5 cm
Vad: + 0,5 cm
Överarm: + 1,5 cm
Vikt: + 0,4 kg

Kommentar:
Detta är betydligt mer intressanta siffror. Jag väger i det närmaste exakt men har minskat på rätt mått i kombination med att ha ökat på "rätt", vilket troligen är resultatet av att kombinerat bra träning med vettig kosthållning under dom senaste 8 veckorna!

Denna deff kan nog rentav bli den bästa deffen jag gjort så här långt i min viktresa!

Morgonvikten idag var för övrigt 0,4kg ifrån årslägsta (eller ja lägsta vikt i vuxen ålder), så har snart återfått min formtopp från vårdeffen 2012! :)


6 kommentarer:

  1. Lysande siffror vännen! Du tänker helt rätt med måtten. Det försöker jag oxå göra. Jag gick ju upp förra veckan men minska i mina mått. Den här veckan står jag still i allt utom att jag minskat en halv cm om överarmen. Helt ok för en slarv-vecka. Men nu tankar jag motivation från dig och kör hårt. En månad börjar jag med. Sen får vi se! Kör hårt & hejja dig! (och lite mig!)

    Ha en go söndag! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe, tack!

      Ja alltså, man ska INTE stirra sig blind på siffran på vågen för jag diffar minst 2kg under en 7 dagarsperiod trots att jag håller mig till dieten. Skulle inte ha en jävla aning vad jag pysslade med om det inte var för spegel, måttband i kombination med att kolla vikttrender! Går helt klart åt rätt håll! :)

      Låter ju inte allt för dåligt, om det nu är en sk slarv-vecka. Bara ta nya tag och kul att du blir peppad av mitt arbete jag bokförd här ;)

      Kört hårt!

      Tack detsamma! Kram

      Radera
  2. Bra jobbat!Blir kul o köpa lite nya kläder nu då,när du taigtat till dig!!?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!

      Jovars, är väl dock inte så pass stor skillnad från i våras så har faktiskt kläder som passar. Men nytt är alltid kul! :)

      Radera