lördag 11 maj 2013

Barbecue Meat Preperation #2

Solen skiner och det är helg, så då är det legitimt att grilla även ikväll? Kanske rentav blir en triss i grillning då helgen ej är slut än...




I kylen har jag 1,2 kg kött som ligger och gottar sig i min egna marinad som blev en spin-off på gårdagens succé...


Så nu är jag redo för kvällen och hoppas på fint väder!

2 kommentarer:

  1. Marinaden såg grym ut!
    Sv: Hihi, ja så är det ju! Jag känner mest att satsa på att täcka typ en arm i taget är för nice and easy så jag kör lite ADHD och trycker fast gaddningarna där jag vill ha dem för stunden :P Och nej, man kommer nog inte vara nöjd på ett bra tag... Haha. Tack, älskar verkligen de döda fjärilarna, är så glad att jag hittade dem!

    SvaraRadera
  2. Hehe, i do make magic sometimes ;)

    Haha, ja alla sätt är ju bra utom dom dåliga och om slutmålet är att vara fullsmetade så kan det ju vara kul att göra lite här o där så man inte ser ojämn ut så att säga (jag känner mig naken på övriga kroppen) :P

    SvaraRadera