söndag 24 februari 2013

Vilodag, söndagsmiddag & veckoplanering!

Söndagar är nästan alltid sig lika, det som skiljer är om jag är bakfull eller ej! :P


Men denna söndag bjöd faktiskt på en favorit i repris, jag var nämligen på badhuset med min parner in crime från gymmet. Så blev en kort promenad dit då solen var framme, sen 10 (?) längder bröstsim följt av en 20min i bubbelpoolen. Alltså regelrätt relaxing och inte alls värt att kalla träning!



Som alltid på söndagar ser jag till att ha min mat tom torsdag spikad och veckans meny ser preliminärt ut så här:

  • Måndag: 1/4 Rotfruktsgratäng m. kassler + chokladvariant på min ungspannaka
  • Tisdag: Fläskpannkaka + Proteingröt
  • Onsdag: 1/2 Rotfruktsgratäng m. kassler + Manngrynspudding
  • Torsdag: Köttfärsås med ris + Proteingröt
  • Fredag: Högrevsburgare mellan mina spotted pig bröd? (måste hitta en köttkvarn alt. chark som säljer nymalet kött)



Det fina med detta är att jag har all mat, förutom pannkakorna antingen i kylen eller i frysen så tiden i köket under kommande vecka blir i det närmaste minimal och kan då lägga energin på annat och ge helgens matlagning lite mer tid och kärlek!

Ser för övrigt ut som att jag har mat till vecka 10 redo, för är rätt så fullt i frysen såg jag nu för hittade bland annat köttfärslimpa, köttgryta och lite annat smått och gott!


Har även sett till att måndagens fastebrytare är färdig med alla burkar och pryttlar som hör till, så jag behöver bara stoppa detta i min träningsväska med träningskläder ikväll och är då redo för veckans första träningspass!

Så just nu ligger jag i min soffa och väntar på att det ska bli dags att åka till far min för att inmundiga dagens söndagsmiddag som enligt hörsägen kommer bjuda på korvstroganoff ,vilket ärligt talat är något jag inte ätit på säkert 1-2 år! Mums!

Hoppas ni får en underbar söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar