fredag 16 november 2012

Fredagsmys?

Idag blev en dag där jag släppte allt vad kaloriräknande och optimalt tränade heter...


Löpning
Distans: 11,05 km
Tid: 57 min
Tempo: 5:10 min/km
Förbränning: 624 kcal

Kommentar:
Hade inte tagit ett löpsteg på asfalten på över 4 veckor så jag påbörjade rundan som alltid slutar med exakt 5km, men efter 2.5 km valde jag att ta en högersväng mot den normala vänstern och tvingade mig själv att springa minst 5km extra...

När jag hade passerat totalt 5 km hade jag ett snitt-tempo på 5:05 min/km och var inte det minsta flåsig så valde att köra på i denna ansträningsgrad för att vara säker på att jag skulle ta mig hem levande...

När jag bara hade en lång raka på drygt 1km kvar till dörren så valde jag att ta en tvär vänster och springa runt östra delen av yttre centrum, så slutsumman blev lite mer än tänkt!

Komiskt nog inte det mista svettig (mer än ett normalt gruppass på gymmet á 25 min), men däremot helt grönjävligt slut i framsidan på högra låret, som redan kom efter 500 m. Får se om jag kan gå eller ej imorrn!


Efter denna prestation bjöd jag mig själv och sällskapet på tacobuffé av sällan skådat slag och med tanke på laddningen mat på tallriken och antalet backningar så gick det ingen nöd på mig idag kostmässigt!

Fredagsmys? Mja, detta funkar ju i krig ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar