måndag 17 december 2012

Dagens kost






  • Pre-workoutmeal: 1L yoghurt + 1st chokladpralin.
  • Före & efter träning: 30g malto + 400mg koffein & 2 pepparkakor, x (som i nån på gymmet kanske läser här) godisbitar + 10g bcaa.
  • Post-workoutmeal 1: Matvete, nötfärsmuffins med sås gjord på Creme Fraiche Franska örter och färsk grönsallad. 
  • Post-workoutmeal 2: En skål med rångflingröt innehållandes smaksättare + jordnötsmör & kvarg, knäckebröd med färskost och julskinka med dijonsenap på (överdoserade lite) + 4st saffransbullar och en kopp te. Slank även ner ett par rocky roads och saffransbiscotti (måste skaffa tisdslås på skafferiet alt ge bort godiset NU).
Totalt:
3157 kcal
184g protein
385g kolhydrater
79g fett

Vägde inte upp godiset eller pepparkakorna, men deffskadad som man är vet jag rätt väl vad allt väger och slv's chokladpraliner funkar till det mesta godiset som består av choklad!

Kommentar:
As long as it fits your macros? Målet en dag som denna är alltså 180g protein, 80g fett och kolhydrater så att jag uppnår -10E% av kcalut!

Börjar kanske slappa till kosten lite väl mycket men är ju bara december-månad sådär 8% av året så får leva med att det slinker ner en del "junk" för jag njuter åtminstone av det som stoppas i kakhålet!

Ätfönster blev för övrigt mellan kl. 15.40-20.20 så då är man tillbaka i att äta regelbundet igen efter en helg med i bästa fall 16h fasta i stöten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar