fredag 21 december 2012

Dagens kost

Idag blev det ganska enkelt i kostväg planeringsmässigt, jag åt all mat efter ett löppass om man bortser ifrån att jag drack 10g bcaa innan löppasset (+10g efter)...








Ikväll så gjordes det hemmagjord pizza som sig bör? Hemmasnickrad tomatsås, tacofärs helt utan "tacomix", deg på torrjäst då färsk var slut på ICA idag. Degen kan jag dock inte ta kredit för då min gode vän Emil var den som snickrad ihop denna. Om man bortser från en lite fadäs med ugnstempen så blev denna pizza sjukt bra och temat var "mexicana" med jalapenos, vitlök m.m. Hela plåten gick åt utan problem och jag hade lätt kunnat äta hela själv.

Jag hade dock som tur är kokat en rejäl laddning risgrynsgröt, så detta är vad som syns i skål nummer ett blandat med lite keso för att spä ut det så inte all gröt gick åt!

Till den sedvanliga filmen gick blev det även lite godis (åt tillslut upp det sista från den där förbannad skålen).

När jag blev solo så gjorde jag en riktigt trevlig "sludgebowl" eller vafan jag nu ska kalla det på svenska mer än smarremums!?

Summan av kardemumman är att jag åt onödigt mycket protein och fett idag men vad gör det om hundra år? Denna härliga tradition vi mer eller mindre skapat är helt underbar om man bortser från att jag är den som har ett stort diskberg att ta hand om när vårt fredagsmys-boysnight-style är över! :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar