söndag 14 oktober 2012

Söndag = vilodag?


Fortgjort Yoga Kraft
Tid: 25 min 
Förbränning: 141 kcal

Fortgjort Yoga Puls
Tid: 25 min 
Förbränning: 141 kcal 

Kommentar:
Detta kallar jag inte för träning, så vilodags-approved. Men det är bannemig jobbigt för statisk träning och balansövningar är fan inte så lätt som det låter!

Sen blev det lite matlådor!?


Längst ner i bild har vi en fläskfilésallad som ska ätas imorrn på jobbet, sen lite smått å gott jag tänkt äta under veckan! Tänkte även införa lite "nyttiga" kolhydrater så kokade 6 portioner matvete, om man nu ska tro paketet rätt (motsvarande 200g torrvikt) men jag ska äta detta på TVÅ middagar (haha) var tänkt!

Som ni ser så är det ordning på torpet!?

Ja, planera kan jag åtminstone!



Sen åt jag upp en big-ass kycklingfile till lite sallad som lunch, innan det bar av mot 2 ggr tårtbuffé och söndagsmiddag.







Jag åt bara tårtbotten + det gottigaste, ja det gröna, på motsvarande en normal bit, då jag aldrig gillat grädde och det var en 20 portioners tårta = mer grädde än normalt (och 3 smörgåstårtor för övrigt). Det blev desto mer smörgåstårta men inget urspårat! 

Det ni ser på dom två sista bilderna som är min käre far som helt oventandes säkert fick i sig 1500 kcal princesstårta (denna bit är fan helt sjukt stor) och minst lika mycket smörgåstårta (han backade 4ggr) innan...



Jag stod för söndagsmiddag med grillad korv med bröd. Jag valde att äta upp 3st Red Hot Chorizo, några "vanliga" kycklinggrillkorvar med mangochutney-kesoröra.



Sen blev det film hos syrran där jag åt det som blev kvar av burken keso toppat med lite hemmagjord müsli och några bitar naturgodis!

Summa sumarum?

Mer fett än jag äter på 5st träningsdagar ala leangains iaf, men kcalmässigt ingen fara på taket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar