torsdag 4 juli 2013

Dagens kost


Före & efter träning: 2x10g bcaa, 2x2st riskakor med honung + 800mg koffein.


Måltid #1: Chili (con carne) med ugnsrostad formfranska och vitkölksfärskkost + färska grönsaker.


Måltid #2: Någon typ av ugnspannkaka (?) toppat med socker och sirap med en kvarg- och rispuffstopping och 1 skivat äpple + 5g Omega-3.

32g Riskakor, osaltade (Friggs)
25g Honung, flytande (ICAs)
20g Xpand FX (BCAA)
250g Köttfärs nötfärs fett 10% 
500g Krossade tomater (ICA Basic)
100g Lök gul röd
230g Kidneybönor (ICAs)
165g Majskorn, konserv (ICA)
100g Tomat
100g Paprika grön gul röd
100g Gurka
120g Pågen JätteFranska
30g Cream Cheese 9% (ICAs)
50g Creme Fraiche 15% naturell
125g Rågflingor (AXAs)
10g Kanel
250g Kvarg, färskost 0,3%
120g Ägg rått
3g Smör 80% fett
100g Morot
300g Äpple m skal
100g Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin
200g Äggvita
40g Rispuffar u tillsatt socker
20g Agave sirap
10g Socker
5g Omega-3, kapslar

Totalt:
3065 kcal
198g protein
387g kolhydrater
65g fett

Kommentar:
Vet inte hur många gånger jag måste gå på fällan att äta för mycket fibrer och/eller kolhydrater på en och samma gång för att lära mig?

Numera har jag satt fiberintaget på max 2dl gryn/flingor per måltid/kväll och måste ta mig en funderar på om det inte är läge att ge upp tanken att äta alla kalorier efter träningen för hungerkänslan är ej synkad med kcalbehovet på konditionsdagarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar