lördag 6 juli 2013

Dagens utmaning!



Blir att försöka ta rygg på denna cykel! För har nämligen fått möjligheten att låna gympartners gamla cykel, då det ni ser ovan är hans nya inköp!

Har väl egentligen inte cyklat något över huvud taget när det kommer till asfalt, mer än på mountainbike för typ 10-15 år sen så jag hoppas min rumpa inte dör då vi åtminstone kommer avverka en 25-30km denna förmiddag! :)

4 kommentarer:

  1. Woho, lycka till idag då! :D
    Sv: Haha, men mina maränger är inte som hårda bakverk ;) Jag tror inte att man skall ha proteinpulver i, äggvitorna behöver kunna få fortsätta vara fluffiga när man blandat i sötningsmedlet.
    Men åhhhh, så dumt av mig! Jag borde förstås ha tagit av mig kläderna och flexat brösten istället ;) :P
    Men åh, tack tack! Så grymt fin komplimang! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe tack, överlevde ju så antar din lycka-till-spark gjorde lite nytta ;)

      Okej, kanske ska ge detta ett försök nångång bara på skojj eftersom vi disskuterade detta sist och verkar ju inte helt lätt att få dessa ätbara/goda :P

      Haha, ja det hade varit något det ;) Så lite så!

      Radera
  2. Hejsan! När du lägger upp ditt bulk-schema, hur går du tillväga då? Tänkte börja leanbulka jag också men har inte riktigt blivit nå smartare av allt som står på internet. Svårt att veta hur mycket kalorier etc man ska ha i sig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag skräddarsyr efter mitt egna behov (jag har så pass bra koll att jag vet mitt energibehov m.m.) och hur jag gör detta orkar jag inte redogöra för här. Använder dock detta verktyg för att åtminstone få ett lite humm:
      http://www.1percentedge.com/ifcalc/

      Om detta hjälper dig eller ej vet jag inte, men annars får du gärna skicka iväg ett mail till mig (se mailadress "längst upp" till höger) för enklare att svara på så vis :)

      Radera