fredag 25 januari 2013

Dagens kost


Var tvungen att provsmaka lite av cheesecaken jag bjöd mina kollegor på idag då jag lyckats lura döden ännu ett år!


Min hemmagjorda pwo som inte var nådig (det bruna är avskrap från springformen aka resterna från fikat på jobbet som jag bjöd på) + övriga som intogs runt träningen, gissar på att det som syns är 200g kolhydrater och sen 20g bcaa, 70g malto (sippade på detta under passet), 5g kreatin + 600mg koffein.

Med tanke på 3 nya PB'n så var det nog inte helt åt helvete och ska nog prova något liknande nästa pass ;)





Fajitasorgie med min partner in crime på gymmet!? Med 3 backningar för mig så resulterade det i att 900g kyckling gick åt så trots att Emil ej PFar åt båda rätt så bra för jag har nästan halverat proteinbehov mot honom ;)


Då han ej hade plats för något efter maten fick jag snajda ihop dessert helt själv så körde typ en sludge- eller snarare junkbowl med en härlig kombo av allt det goda jag hade hemma i kyl, frys & skafferi!

Totalt:
3311 kcal
184g protein
424g kolhydrater
85g fett

Kommentar:
Har exkluderat chokladcheescake-kalorierna, så saknas väl 300-500 kcal antar jag men hade inte tänkt räkna vad jag åt idag ändå, men passade på att höfta lite när middagsgästen nämligen börjat föra "matdagbok"!

Sen har jag även bakat ännu en cheesecake idag och den provsmakning är väl runt 300 kcal den med så snarare 4000 kcal totalt = välbehövligt med tanke på hur viktutvecklingen varit denna vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar