måndag 14 januari 2013

Smaktest: Ben & Jerrys #4

Igår fick jag helt oplanerat chansen att prova ännu en glass och inte säger man nej? Gratis är alltid gott!


"En kärna av chokladfudgesås omringad av vaniljgräddglass med bitar med smak av vitchoklad & hallongräddglass med hallonbitar."

Ben & Jerry Core: Berry White

Rent spontant så är detta ej en glass jag skulle prova med tron att den skulle vara en godaste jag någonsin ätit. För nu är det så att jag inte alls är en fantast av hallon, även om jag senaste åren lärt mig att åtminstone uppskatta det som "topping" på diverse gosaker.

Ärligt talat kände jag inte av den vita choklad i nån större utsträckning, men trots det så var kärnan och den vita halvan den delen av glassen som var bäst och hade det tex varit blåbär eller jordgubbar på andra halvan hade detta höjt mitt betyg avsevärt!

Smakbetyg: 3 av 5

Detta är en glass jag mest troligt ej kommer äta igen, om det inte bjuds såklat för den var absolut inte äcklig men ej värd prislappen när det finns så många andra godare smaker!

Denna glass rekommenderar jag er som gillar hallon i glass eller liknande efterrätter, gillar ni även chokladfudge och vanlijglass med en hint av vit choklad så hamnar ni i himmelriket med all säkerhet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar