måndag 21 januari 2013

Smaktest: Ben & Jerry's #5

Igår tyckte jag tydligen att jag var värd ännu en burk glass från denna tillverkare. Valet på smaken var nästan spikat redan innan då jag fått tips om denna av en användare på twitter!


"Chokladglass proppad med sega marshmallows, kolasås och fiskar med chokladsmak."

Ben & Jerry: Phish food

Till att börja med tycker jag namnet inte alls låter speciellt lockande/tilltalande, men bortser man ifrån detta lät beskrivningen på burken som ett säkert kort till glada smaklökar i min mun!

Första skeden smakade lika gott som sista och att säga att det inte smakar väldigt mycket choklad är en lögn. För det är minst sagt en tydlig smak av choklad när det kommer till glassen, blandat med små chokladfiskar och en hint av kolasås. Det jag däremot aldrig fick smak av var dom där marshmallowsen men antar det liksom smälte ihop med det övriga?

Smakbetyg: 4,5 av 5

Detta är en glass jag kommer äta flera gånger och kan ärligt tala säga att det är bud på att detta är den bästa glassen jag provat hitills när det kommer till chokladsmak!?

Helt klart värd sitt pris!

Denna glass rekommenderar jag samtliga som gillar chokladglass, men utfärdar en varning för att den är på gränsen till att bli "söt-sliskig"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar