lördag 27 april 2013

Dagens träning

Laddade upp med godis, dextrosol m.m. som jag snodde på dagens mässa sen blev det lite extra malto och koffein, sen....



Löpning

Distans: 5 km
Tid: 21 min 18 sek
Tempo: 4:16 min/km
Intensitet: Hög
Förbränning: 333 kcal
Snittpuls: 160



Kapade PB't på 5km med 1min och 1 sekund... nuff said?

2 kommentarer:

  1. Grymt bra tid! :D Brukar du någon gång reflektera över dina framsteg? Jag menar, om man jämför med nu och innan du gick ned i vikt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!

      Jodå, på flera sätt faktiskt. Har tex en skjorta kvar från "gamla jag" som jag sätter på mig när motivationen tryter. Men nu antar jag du menar resultat som i framsteg på träningen och eftersom jag är en "siffernörd" har jag alltså nästan sjuklig koll på just detta!

      Brukar komma på mig själv när jag missat tiden på morgonen och får springa till busshållsplatsen och inser att jag för 3-4 år sen inte ens hade tänkt tanken, nu får jag knappt förhöjd puls och då hade jag dött på kuppen :P

      Som svar på kroppsmätningen:
      Är ju som sagt inte exakt vetenskap utan jag mäter mig vid exakt samma tid på dygnet, med i det närmaste identiska förutsättningar (äter ju väldigt strikt osv) när det är mätningar på gymmets impedansvåg och omron som gäller. Just denna mätning var på en snarlik våg om än något bättre men var inte under samma förutsättningar...

      Skulle rekommendera dig att göra en bodpod, verkar vara lite bättre än impedansvåg. Men tyvärr kostar det en hel del och det sistnämda är billigaste kroppsanalysen och ser du bara till att använda det som referens ifall det händer något mellan mätningar snarare än "jag har exakt 11,7% i BF då vågen säger det" så duger detta utmärkt!

      Jag gjorde min 7:e mätning av detta slag igår, så har rätt bra statistik och måste säga att vågen visar åtminstone "lika mycket fel åt samma håll" varje gång!

      Är dock lite småsugen på att göra en kalipermätning, men inte lätt att hitta en som är duktig nog för kunna vara något att lita på som engångsgrejj utan där måste man också köra säg 10 mätningar under en period för att se trenden!

      Radera