måndag 4 mars 2013

Dagens kost


Yoghuuuurt!


Syrrans Texas Chili (ja alltså en sån nobeans på högrev!), ungsrostat vitlöksbröd, cremefraichesås & en råkostsallad + 3g omega-3 & 7500 IU Vitamin-D3 (glömt bort dessa ett par dagar).


Proteingröt: 4dl havregryn, 20g Wheyprotein, 2st XL-ägg, 250 kvarg, 250 bärmix och onödigt mycket kanel!

Totalt:
2712 kcal
186g protein
289g kolhydrater
83g fett

Kommentar:
Försökte utöka ätfönstret så det blev 4 timmar, men gick inte riktigt hela vägen så blev mellan kl. 17.15 och 21.00.

Har alltså börjat tajta till ätfönstret helt omedvetet och var nästan nere på ett snitt omkring 3h och det är inte riktigt optimalt för trots van PF:are blir jag ganska mätt av att äta 3-3,5kg mat (alltså exkl dryck) på 3h!

Värt att notera är att jag fått en helt störd hungerkontroll på dygnets övriga timmar, var så pass vågad att jag roffade åt mig godis på jobbet utan att äta upp det :P Detta är väl dock inget stadie jag skulle rekommendera någon att eftersträva men hoppas det hänger kvar för kommer väl tillhands när det ska deffas!

3 kommentarer:

  1. Fint att se att du inte snålar med kanelen! :D

    Angående hungerkontroll måste jag bara hålla med, så länge man inte ätit ännu för dagen är hungern inte direkt närvarande, dock har en förlängd fasta lite nackdelar för mig, blir ofokuserad (nära på att bli påkörd ett par gånger när jag ska över vägen) - och när jag väl börjar med middagen tar det ett antal timmar innan mättnaden infinner sig. :p

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, näe ska det vara kanel så ska det vara ordentligt! Lägger säkert några hundrlappar i månaden för köper aldrig bulk-varianterna utan "små" påsar...

      Kan inte säga att annat än +1 på allt utom det det där med dålig fokus, för jag har nästan det omvända. Är som mest "klar" i huvudet efter 16h fasta. Kanske dock inte känner mig extremt sugen på att springa ett marathon men så fort jag drar igång musiken, tar mitt preworkout-kit så är jag igång som en maskin! :)

      Hur som helst, PF är bra skit och hoppas som sagt att denna hungerkontroll sitter i under deffen för då kommer det bli den "enklaste" så här långt :)

      Radera
  2. Kan inte mer än att hålla med även här om hungern, på vilodagar äter jag numera först när jag kommer hem från jobbet runt 17.

    Fokus brukar det inte vara några problem med, men ibland undrar man ju lite vad man egentligen utsätter kroppen för :)

    SvaraRadera