fredag 22 mars 2013

Dagens träning

Var nere på stan i förmiddas och införskaffade mig en ny "kroppstrumpa" för att likt en vattendroppe flyga fram i löparspåret i vår, så kunde inte låta bli att ta en tur runt stan!



Löpning

Distans: 10 km
Tid: 45 min 49 sek
Tempo: 4:35 min/km
Intensitet: Hög
Förbränning: 728 kcal
Snittpuls: 163 bpm

Kommentar:
Personbästa både på 5- & 10-km på samma runda! WTF?

Jag fattar nada, har ätit i snitt 500 kcal mindre per dag denna vecka mot förra veckan och dessutom rört på mig mer = borde ha mindre energi då denna löpning skedde efter 20 timmars fasta som bröts med riskakor och lite honung!


För jag gick ut rätt så hårt och om ni kollar graferna så höll jag rätt bra tempo rakt igen! Avslutade även med att springa allt vad jag kunde men insåg att 1km är ganska långt så gick in i väggen efter 500 meter :P


Ja, nöjd är bara förnamnet och jag inser att det nog faktiskt inte är omöjligt att ta mig under 40min på milen under tävling för då plockar jag alltid fram det lilla extra!


2 kommentarer:

  1. Tighta kroppsstrumpor verkar vara din grej - du kanske är sån där latex-fetishist?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ledsen att göra dig besviken, men där vågar jag säga nej... äger inget i latex och har heller inte något sug av att införskaffa mig detta!

      Sen ang kroppstrumpa... ett nödvändigt måste för att lura spegeln med huden (fettet?) som hänger och slänger när jag rör på mig :P Sen skönt att slippa tejpa diverse ställen som annars skaver sönder!

      Radera