lördag 9 mars 2013

Vårrensning i skohyllan?

Idag har jag haft lite av en "vårstädning" i hemmet och fick en liten chock när jag insåg hur många skor jag faktiskt äger, för hur fan ska jag hinna med att använda alla dess?


Nej, idag åker ett par sneakers och minst ett par löparskor i sopptunnan i förmån för plats för nya skor!

Har länge funderat på att köpa en crossfit-sko och/eller något som man kan löpa med i terrängen, har ni några tips för en med ett pronerat löpsteg?

4 kommentarer:

  1. Pronationstöd i sko körde ja oxå med i början,ända tills jag drog på mig ett "löparknä".Numera springer ja naturligt i vanliga neutrala löpar skor,gäller bara att vänja kropp aset...:)Icebug har väl goretex till terräng..Mvh Magnus

    SvaraRadera
    Svar
    1. Känns som jag har för dålig koll på tekniken bakom hur man bör springa för att korrigera mitt löpsteg, var ju dock nyligen på intersport och kollade hur det såg ut och såg faktiskt bättre ut än jag trott så kanske går att lära sig...

      Men neutral sko känns helt ointressant i dagsläget!

      Har kollat lite på icebug och ser ut som riktigt trevlig skor, så kanske kan tänkas bli ett inköp framöver när jag tröttnat på att springa på asfalten!

      Radera
  2. MÅNGA skor???? Hahahaha nu var du rolig. Jag ska vårstäda bland mina skor så får du se på MÅNGA SKOR!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, du får tänka på att jag är man och aldrig använder fler än 2 par skor "samtidigt". Vet ju hur många skor du har, men skulle vara kul om du lyckades få med alla på en och samma bild... men lär krävas vidvinkel ;)

      Radera