måndag 10 juni 2013

Dagens kost

kl. 16.45: 200mg koffein.

kl. 17.00: 10g bcaa, 20g malto, 5g kreatin + 400mg koffein.

- Styrketräning

kl. 18.30: 10g bcaa & 20g malto.


kl. 19.50: Gratinerad Cannelloni med köttfärs, grönsallad & Wasa Husman med rökt skinka, färsk- & hårdost.


kl. 21.10: Risgrynsdavos smaksatt med vanilj & jordgubb toppad med tinade jordgubbar. Grantaäpplekvarg med Specialflingor med torkade röda bär + tinade jordgubbar & 5g Omega-3 + 2500 IE Vitamin D-3.

5g Crea FX (kreatinmonohydrat)
20g Xpand FX (BCAA)
40g Carbo FX (malto)
630g Cannelloni m. köttfärs & texmextäcke, hemlagad
330g Grönsallat gurka tomat paprika u dressing
26g Hårt bröd fullkorn råg fibrer 15,5% Wasa husman
20g Cream Cheese 9% (ICAs)
55g Rökt skinka 3% (eldorado)
25g Ost hårdost fett 17% 
100g Felix Ketchup m. Stevia
50g Lök gul röd
100g Grötris rundkornigt 1 timmes koktid okokt
300g Mild Lättyoghurt 0,5%
10g Psyllium, Finax
250g Jordgubbar frysta
500g Kvarg, färskost 0,3%
40g Special flingor/flakes, ICA
5g Omega-3, kapslar
1g Vitamin D-3, kapslar
2g Anabolic ZMA, kapslar

Totalt:
2442 kcal
193g protein
301g kolhydrater
44g fett

Kommentar:
Vet inte riktigt vad jag gjorde igår när jag gjorde davosen, för den var inte alls som den borde vara i konsistens idag så fick rädda upp situationen med 1 msk psylliumfrön. Kontrollvägde gröten och vikten stämmer inte riktigt överens med vad den borde väga så måste haft i för mycket vatten? Nåja, smakade bra som tur är!

"Fail" nummer två var att jag tänkte göra ett proteinfluff men insåg att jag skulle bli proppmätt så gjorde en skål med kvarg istället, toppat med de nyinköpta flingorna från helgen som inte helt otippat var skitgoda! (nästan alla kolhydrater består av socker *nomnom*)

Resultatet blev alltså inte riktigt den mat eller de makros som planerades igår, men tillräckligt nära för att anses som mer än godkännt ur deffsynpunkt! :)

4 kommentarer:

  1. mhmhmhm mums! En matdag helt i min smak :D Okej, köttfärs i cannelonin men det går ju att byta ut :) Ska själv käka canelloni i helgen (på proteinpasta), fantastisk form av pasta :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe, kunde nästan tänka mig att du skulle gilla denna dagens kost. Åtminstone sista måltiden!

      Cannellonin gör sig ju dock inge vidare på bild, men du vet ju uppenbarligen hur trevligt detta påhitt är och gör man som dig kör på proteinpasta kan du ju fylla den med lite annat roligt istället för massor med "kött"! :)

      Detta kommer utan tvekan göras fler gånger :)

      Radera
    2. Javisst! Mumsmums :) Är förresten pinsamt länge sedan jag åt risgrynsdavos och för att inte tala om mannagrynspudding. Puh! Tur att deffen snart är över ;)

      Radera
    3. Just rigsgrynsdavos är något jag gör allt för sällan, men är nog främst pga lathet (krävs ju iaf lite jobb jämfört med på havregryn/rågflingor). Pudding var ett tag sen för mig, men har ju bara kört varma varianten och borde kanske slå till med en kall rackare!

      Ett elände att behöva skippa dessa gudagåvor under deff, men tur det finns andra goda grötsorter som passar dig under deff, så du får njuta lite extra sen när deffen är slut! ;)

      Radera