fredag 21 juni 2013

Dagens träning

Jag tränade faktiskt igår (fredag), trots att det var midsommar. Dock inrapporteras detta idag (lördag) för däckade fan omgående när jag kom hem igår!

Pass #72 - Knäböj


Knäböj
5x30 kg
5x50 kg
5x60 kg
5x70 kg

5x85 kg
4x10x50 kg

Chins
3xkv+20 kg
4x10xkv

Nostalgitripp på gymmet...

Pushdown brett i CC
10x60 kg
10x70 kg
10x80 kg

Scuttcurl
10x30 kg
10x35 kg
10x40 kg

Kommentar:
Märkte rätt snart att träna runt kl 14-tiden istället för normala kl 17-tiden gjorde stor skillnad på orken, för var inte alls som det brukar vara men tog mig förbi böjen och chinsen levande!

Sen provade vi 2 övningar jag inte ens minns sist jag körde, för det var senast jag var medlem på Friskis & Svettis vilket är över 1,5 år sen! Så blev stegarande vikter för hade 0 koll men bara inse att styrkan i triceps inte riktigt var som för 2 år sen när man körde denna muskel mer än jag kör basövningar nu!

2 kommentarer:

  1. Ja det där med att träna på olika tidpunkter på dagen, det kan göra mycket! Bra att testa sig fram och kanske till och med ändra lite i schemat då och då, för man vill ju prestera så bra som möjligt.
    Sv: Näää, vi ville fira ordentligt! :D Och vi fick en ofrivillig vilodag på torsdagen som eg är en träningsdag så det passade bra att träna på fredagen. Men visst är det härligt med träning på storhelger? Alltså, passen på julafton är ju bara för bäst! Hihi!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, bara konstatera att man är vanemänniska. Samma sak gäller med tider jag äter, 2 timmar tidigare än planerat och suger finns inte alls där förrän man såklart känner lukten av maten...

      Samma sak gäller väl på gymmet, men lyckades inte riktigt tagga till som normalt!

      Ja men precis, har bara en vecka kvar på nuvarande upplägg sen blir det "helt" nytt vilket nog kommer göra susen för resultatet :)

      Då är det ju helt okej att köra ett pass, speciellt när båda är överens ;) Kan hålla med om att storhelgsträning har den där extra guldkanten på sig för då vet man att alla andra sitter och låter kroppen förfalla om inte annat :P Tränade faktiskt gruppträning på julaftonsmorgonen om det var 2012 eller 2011, vilket kändes riktigt kul då alla som var där hade en helt annat glöd än normalt! :)

      Radera