fredag 14 juni 2013

Dagens kost

Helt slutkörd, så får räcka med att bekräfta att min polares kladdkaka m. extra blockchoklad m.m. (alltså en riktigt HCHF-kaka) var farligt god...







... och jag fick klart godkänt (?) av båda middagsgästerna på min fläskfilépasta med cremefraichsås smaksatt med mangochutney!

*Edit*
Har så här dagen efter försökt summera gårdagen mellan tummen och pekfingret och fick fram följande siffror

Cirka:
2500 kcal
215g protein
220g kolhydrater
75g fett

Kommentar:
Låter som ganska rimliga siffror trots att jag ej vägt något och proteinet blev lite högt med tanke på att vi på 3 personer delade lite över 1kg kött och jag avslutade med "proteinfluff" och en skål med kvarg & flingor!

Initialt hade jag nästan bestämt för att INTE ta en bit kladdkaka, men kom på mig själv och hur jag ser på det här med mitt förhållande till maten och testade alltså karaktären, som numera verkar helt fastgjuten!

Okej, jag hade lätt kunnat äta hela kakan bara för att, men blir jag gladare för att jag äter 3 dagsintag av kalorier? Nej en liten bit räckte mer än väl för mig. Ska dessutom idag (lördag) på bröllop så där ska det ätas tårta, drickas sprit och gud vet vad!

2 kommentarer:

  1. Grym middag! :D Och som jag skrev på Insta, du är värd kakan, man måste njuta lite då och då! (säger en som har ätardag idag ;) )

    SvaraRadera
  2. Hehe, ibland behöver det inte ätas burgare/pizza för att få njuta till fullo. Pasta är lite väl gott tyvärr, för skulle lätta kunna äta det varje dag och gärna mycket mer än som denna middag :P

    Jo men precis, har man ingen specifik deadline utan bara "hobby-deffar" finns det enligt mig få ursäkter till varför man åtminstone inte skulle kunna provsmaka! Nu har jag nog rentav fått karaktär, för stannade som sagt vid en "normal" bit snarare än ett helt dagsintag av kalorier som det brukar kunna bli...

    Haha, ätardag... usch så trevligt för DIG!

    SvaraRadera