lördag 8 juni 2013

Mer energi i mitt skafferi!

Igår när jag var hemma hos min träningspartner så hade han fått hem sin leverans från gymgrossisten där jag hade med ett saker som var mina!


Det är inga direkta nyheter för mig, utan mer påfyllning av förrådet! Ska dock bli intressant och se hur denna "proteinbar" smakar, för aldrig provat denna märke förut!


Men är mest nyfiken på hur löparstrumporna jag köpt känns/funkar, då dom jag köpte på stan för några veckor sen var lite för tjocka för min smak nu när sommarvärmen kommit!

Provspringning av dessa sker ikväll och med nästan 20 000 kcal på köksbänken borde man väl kunna få lite överskottenergi? *hehe*

2 kommentarer:

  1. Hehe, pf på 20 000 kcal? ;) Hoppas att löpturen gick/går bra!
    Sv: Ja, det gjorde jag! Och sedan köpte jag tre nya tonfiskburkar som jag tänker äta upp! :P Men jag är fortfarande lite tveksam, men vet att det är bra för mig att få i mig fisk... Så kämpar vidare! Tonfisk är ju inte den fräshaste fisken direkt, men den känns minst som muskler tycker jag. Är nog för att jag äter den som är konserverad, blir lite mer som att öppan en burk bönor eller nåt, haha.
    Ärtsoppa is the shit! Om den görs på rätt sätt. Oftast är ju köttet ingen höjdare om man inte har fixat det själv, men veggoärtsoppa äter jag ganska ofta faktiskt :)
    Kul med shopping! :D

    SvaraRadera
  2. Haha, var mer en summering av antalet kalorier jag har snarare än det jag hade tänkt äta som "pwo"!

    Dagen jag får för mig att ha en brutal ätardag kommer den ej innehålla proteinbars och malto iaf, det är en sak som är säker! 20 000 kcal är dock fysiskt omöjligt för mig att få i mig så mycket kalorier under mitt ätfönster! :P

    Finns det hälsofördelar för dig att äta just tonfisk så kanske det är bra att försöka lära dig att äta det, men känns dumt att behöva tvinga ner något man inte tycker varken är gott eller känna rätt. Finns väl något tillskott som borde funka som komplement?

    Kan hålla med om att det inte känns så "fiskigt" av sig, ja typ som att öppna en burk bönor eller liknande! :D

    Ärtsoppa klarar man sig nog bra utan, men kanske inte fel att försöka hålla kvar lite av de svenska "nationalträtterna"!? I mitt fall, som är så sjukt matintresserad handlade detta främst om att utmana mina smaklökar och se om jag kanske rentav skulle avguda det....

    Nästa gång blir det hemmagjord iaf och får se om jag inte skippar fläsket och stoppar i någon mer vettig proteinkälla (dock animalisk). Veggosoppa lät dock inte alls dumt, för nästan alla soppar är ju goda vare sig det är kött eller ej i!

    Shopoholic ftw?

    SvaraRadera